Oletko nähnyt Kemin kes­kus­tas­sa kuvan kissaa?

-

Meri-Lapin eläinsuojeluyhdistys pyytää apua kemiläisiltä kuvan kissan tapauksessa.

Yhdistys on saanut huolestuneita ilmoituksia pitkin syksyä kissasta, joka kulkee pitkin Kemin keskustaa sekä Koivuharjun seutua.

Kissa on ruskeankirjava ja isokokoinen. Tuhti ulkoinen olemus voisi kieliä siitä, että kissalla olisi mahdollisesti koti jossain tai sitten joku sitä säännöllisesti tontillaan ruokkii.

Yhdistys on yrittänyt saada kissaa kiinni pyyntiloukun avulla keskustan alueella pitkän aikaa, tuloksetta. Myöskään useat sosiaalisessa mediassa tehdyt julkaisut sekä tietylle alueelle jaetut lappuset eivät ole tuottaneet mitään tulosta omistajan löytymiseksi.

Kissaa on ilmoitusten mukaan tavattu sairaalan luona, leipätehtaan liepeillä, kauppakadulla ja rautatieasemalla. Useimmat havainnot kuitenkin painottuvat keskustan pohjoispäätyyn. Kissan on nähty useasti ylittävän Hahtisaarenkatua Citymarketin kohdilta kohti Seulankatua, sekä kulkevan Alhonkatua pitkin kohti Koivuharjua. Kissan on myös nähty jäävän auton töytäisemäksi keskustassa.

- Miksi olemme näin kiinnostuneita ko. kissan kohtalosta? Koska emme jätä koskaan mitään mahdollisesti koditonta eläintä oman onnensa nojaan. Tämäkin meidän mieltämme painaa ja haluaisimme saada selvyyden asiaan. Mikäli kissalla on koti, toivoisimme, että omistaja ilmoittautuisi meidän neuvontapuhelimeen 044- 2009817, yhdistyksesta viestitetään.