Mainos

Oletko ko­neis­ta­ja tai pin­ta­kä­sit­te­li­jä? Hae töihin Lap­pi­por­taan huip­pu­po­ruk­kaan

Lappilainen perheyritys Lappiporras etsii uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiinsä Kemiin. Haussa ovat tällä hetkellä puuseppä/koneistaja ja pintakäsittelijä porrasvalmistukseen.

Lappiporras etsii uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiinsä. ”Tarjoamme avoimen ja kannustavan työilmapiirin.”
Lappiporras etsii uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiinsä. ”Tarjoamme avoimen ja kannustavan työilmapiirin.”

Tärkeintä on oikea asenne. Se on Lappiportaan toimitusjohtaja Anne Juopperille se ykkösjuttu, kun tiimiin etsitään uusia työntekijöitä.

– Kun hakija on oma-aloitteinen, reipas ja halukas tekemään ja oppimaan, on meidän työtiimiimme helppo tulla mukaan, Juopperi toteaa.

– En siis odota sitä, että hakija on 25-vuotias, jolla on taskussaan jo 10 vuotta työkokemusta, mutta työelämän perussäännöt tulee olla hallinnassa, toimitusjohtaja muistuttaa hymyillen.

Avoin, kannustava ilmapiiri

Lappiporras työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä ympäri vuoden. Työnkuvaan kuuluu päivä- tai osittaiset iltavuorot tehtaalla, joka sijaitsee Kemin Ajoksessa.

– Työporukassamme on laaja ikäjakauma ja talossa työskentelee sekä naisia että miehiä. Käytänteisiimme kuuluu, että pitkään työsuhteessa olleet opettavat työtehtävät ja -vaiheet uusille työntekijöille, Juopperi esittelee.

Esimerkiksi nuori henkilö, joka on vasta valmistunut tai kokemusta ei ole ehtinyt kertyä vielä, työskentelee alkuun vanhemman osaavan tekijän parina. Tätä kautta hän pääsee kiinni talon tavoille ja tekemiseen. Tuotannon työohjeet ovat suomen kielellä, joten tehtäviin valituilta vaaditaan vahva kirjallinen ja suullinen suomen kieli.

– Katsomme myös aina ihmisen oman innokkuuden ja osaamistason mukaan, mihin työvaiheisiin hänet on helpoin opettaa ja mihin hän parhaiten soveltuu. Pyrimme vaihtelemaan tehtäviä oppimisvaiheissa.

Lappiportaan tehdas sijaitsee Kemin Ajoksessa.
Lappiportaan tehdas sijaitsee Kemin Ajoksessa.

– Aikaisempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, mutta hyvä fyysinen kunto tulee olla, Jupperi muistuttaa.

Vaikka portaan osissa on isojakin komponentteja, tehtävät soveltuvat sekä miehille että naisille.

2500 porrasta vuodessa

Lappiportaalla on takanaan matkaa 30 vuotta ja se on toiminut markkinajohtajana vuodesta 2015 lähtien. Yhteensä portaita on lähtenyt Kemistä ympäri maailmaa 50 000 kappaleen verran.

– Portaat ovat sisustuksessa yksittäinen, tärkeä oma kokonaisuutensa. Olemme mukana tarvittaessa suunnittelusta asennukseen. Keskustelu työnsä osaavan porrasmyyjän kanssa auttaa hahmottamaan mitä kohteeseen tarvitaan. Kohteesta ja sen sijainnista riippuen, teemme jonkun verran myös mittauspalveluita ja kohdekäyntejä.

Lappiporras tarjoaa lupaustensa mukaan Suomen mukavimman porrasremontin. Sijoittuisipa se sitten saneerauskohteeseen, vapaa-ajan asuntoon tai pientaloon, on itse tuote kuitenkin sama.

– Vain tekniset ja asennukselliset ratkaisut valitaan kohteen käyttötarkoituksen mukaan. Minun pian 30 vuoden urani aikana riittää sormet laskemaan ne kohteet, joissa on pitänyt todeta, että emme voi tehdä portaita, Juopperi naurahtaa.

Jos siis työpaikka mielenkiintoisessa ja tekevässä työympäristössä alkoi kiinnostamaan, kannattaa hakemus laittaa eteenpäin jo nyt syyskuun aikana.

– Kun oikea henkilö sattuu kohdalle, voimme aloittaa työsuhteen lähes heti. Jos kysyttävää ilmenee, niin kannattaa laittaa rohkeasti viestiä sähköpostitse. Myös avoimet hakemukset ovat tervetulleita läpi vuoden!

Infoboksi

Ole yhteydessä hakemuksesta:

Anne Juopperi

Toimitusjohtaja

p. 040 546 8614

anne.juopperi@lappiporras.fi


Lappiportaan verkkosivut: https://lappiporras.fi/