Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

OH ra­ken­taa hiih­to­me­nes­tys­tä pit­käl­lä täh­täi­mel­lä – nuo­ril­le hui­pul­le täh­tää­vil­le ur­hei­li­joil­le oma val­men­nus­ryh­mä

Ounasvaaran Hiihtoseuralle on perustettu uusi valmennusryhmän. Nuorten huippuryhmä on tarkoitettu 17-23 vuotiaille huipulle tähtääville urheilijoille.

Ryhmän myötä seuraan siirtyy myös kaksi uutta urheilijaa, kun Vilma Kanerva ja Sanni Pulkkinen vaihtavat OH:n riveihin. Ryhmävastaavana toimii Ilkka Ruotsala.

– OH:lla alkaa olla naisten viestissä hyvä tilanne. Meillä on nyt ensi ja varsinkin tulevia vuosia ajatellen hyvä porukka, jonka sisällä syntyy ykkösjoukkueen paikasta kilpailua. Haluamme rakentaa menestyksen edellytyksiä pitkäjänteisesti, toiminnanjohtaja Janne Mäkinen kertoo tiedotteessa.

Ryhmävastaava Ilkka Ruotsalan mukaan perustettu ryhmä tukee pitkäjänteisyyttä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.