Sosiaalisen median jätin Facebookin palvelusta on hävinnyt keskeinen toiminto, jonka myötä tili saattaa helposti päätyä vääriin käsiin.
Suomalaiset asiantuntijat hämmästelevätkin, miksi Facebook on päätynyt kummalliseen ratkaisuun.
Poistunut toiminto on "pidä minut sisäänkirjautuneena" (engl. keep me logged in). Toiminto sijaitsi aiemmin Facebookin kirjautumissivulla, käyttäjätunnuskentän alapuolella.
Toiminto on hävinnyt ainakin osittain jo huhtikuun lopulla.