Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

"Nyt saatiin pinnat huo­nol­la pe­lil­lä" – voitto ei läm­mit­tä­nyt RoPSin naisten pää­val­men­ta­jaa

Rovaniemen Palloseura ei ansainnut kovin paljon tyylipisteitä lauantaina Rovaniemellä  pelatussa naisten Kakkosen ottelussa Oulun Työväen Palloilijoita vastaan. RoPS voitti kohtaamisen 3-1 (2-1) ja piti sarjan kärkipaikan maalieron ansiosta, mutta peliesitys jätti toivomisen varaa.

– Tähän voisi todeta klassisesti, että nyt saatiin pinnat huonolla pelillä. Jos näin huonosti pelataan jatkossa, isompien asioiden tavoittelusta ei kannata juuri puhua, koki RoPSin pettynyt päävalmentaja Jari Alamäki.

Vaikka OTP on sarjan keskikastissa 15 pistettä RoPSia perässä, eivät kenttätapahtumat siltä näyttäneet. Pallo lähti RoPSin kannalta pyörimään väärään suuntaan heti alussa, kun Mette Perkkiö tinttasi vieraat johtoon kolmen minuutin kohdalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.