Koronaseuranta: Ro­va­nie­mel­lä mah­dol­li­nen yö­ker­ho­al­tis­tu­mi­nen Pahassa Kur­jes­sa, Län­si-Poh­jas­sa yksi uusi tar­tun­ta

Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Nyt rat­kais­taan Ke­sä­fo­to 2020 -voit­ta­ja! – Ää­nes­tys on käyn­nis­sä, ehdolla 21 kuvaa

Yleisöäänestys on käynnissä kauppakeskus Revontulessa ja Uuden Rovaniemen verkossa.

Kesäfoto 2020 -finaalissa on esillä 21 kuvaa. Kuvat ovat esillä Uuden Rovaniemen verkossa sekä näyttelynä kauppakeskus Revontulen käytävällä.
Kesäfoto 2020 -finaalissa on esillä 21 kuvaa. Kuvat ovat esillä Uuden Rovaniemen verkossa sekä näyttelynä kauppakeskus Revontulen käytävällä.

Uuden Rovaniemen perinteinen Kesäfoto-kilpailun finaali on nyt käynnissä. Finaalissa on mukana 21 toimituksen valitsemaa kuvaa, ja eniten ääniä saanut kuva kruunataan tämänvuotisen Kesäfoto-kilpailun voittajaksi.

Finaalikuvat ovat tavalliseen tapaan esillä sekä Uuden Rovaniemen verkkosivuilla että kauppakeskus Revontulen käytävällä. Äänestys on avoinna sunnuntaihin 30.9. asti.

Kesäfoto-kilpailun voittaja palkitaan 150 euron arvoisella Likiliike-lahjakortilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Likiliikkeisiin.

Verkossa pääset äänestämään alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös täyttää perinteisen äänestyskupongin ja viedä sen Revontulen näyttelyssä olevaan äänestyslaatikkoon. Kuponki julkaistaan Uuden Rovaniemen lauantain lehdessä.

Koronariskin vuoksi kauppakeskuksen näyttelyssä ei ole paikan päällä äänestystarvikkeita.

Äänestäjiltä pyydetään myös yhteystiedot. Vain ne äänet lasketaan, joissa on kaikki pyydettävät tiedot. Äänestäjien kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Tässä ovat finalistit:

Niittyvillat hehkuvat suolla, kesäyössä – Päivi Alatalo Jätkänkynttilän taikaa – Orvokki Nieminen Hauskaakin hauskempi kalareissu – Marjatta Riikonen Tupasvillapellon reunalla – Kaisa Sorvari Isomummon vihtanteko-opissa – Jukka Honkavuori Orava oksalla – Juha-Matti Koivisto Hillansotkua – Jouni Kuukasjärvi Äiteen uimakoulu – Ismo Kreivi Illan kuohut – Ilkka Rautio Kesäkonna – Hanna Lovikka Nyt kotiin ja kiireesti – Eino Haarala Pikkuvarpuset – Anna-Liisa Palomaa Kesäillan uneksija – Aino Piirainen Vesikiituri – Teija Alaviiri Kesäfiilis – Sari Ankkuri Voikukkaseppeleiset pienet ystävykset – Saila Oikarainen Tankotanssija – Vesku Hillberg Kesäkuun eka – Tuuli Pikkumäki Ihmeellinen ilta tupasluikkien maailmassa – Teppo Kuusela Kesän riemua – Risto Kallunki Auringonlasku Ounasjoella – Riitta Uusitalo
Niittyvillat hehkuvat suolla, kesäyössä – Päivi Alatalo
Niittyvillat hehkuvat suolla, kesäyössä – Päivi Alatalo
Kuva: Päivi Alatalo

Uusi Rovaniemi järjestää Kesäfoto-kisan jo 14. kerran. Kilpailu oli tänä vuonna suositumpi kuin viime kesänä: kisaan lähetettiin kolmen kuukauden aikana yhteensä 389 valokuvaa.

Kesäfoto-kilpailua on järjestetty vuodesta 2007 asti. Tämän kesän jälkeen kilpailuun on lähetetty vuosien aikana yhteensä noin 5287 kuvaa.

Tästä pääset äänestämään

Jos allaoleva ikkuna ei aukea, voit äänestää myös tästä linkistä.