Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

"Nyt on haa­voit­tu­nei­ta vähän liikaa" – Arctic Volley menetti nyt yk­kös­nyrk­kin­sä

Naisten mestaruusliigan Arctic Volley Rovaniemi ehti hankkia seuran ensimmäiset voitot kotikentällä, mutta vieraspisteet jäivät vielä viikonvaihteessa haaveeksi. Lauantaina joukkue hävisi LP Vampulalle 3-1 eikä kurssi kääntynyt sunnuntaina Hämeenlinnassa. Kotijoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho oli parempi erin 3-1 (20-25, 25-18, 26-24, 25-14).

– Kyllä meidän olisi pitänyt tältä reissulta saada ainakin kaksi pistettä, harmitteli päävalmentaja Avo Keel.

Sunnuntain peli oli pitkälle samanlainen kuin lauantaina Huittisissa. ArVo oli terävä avauserässä, hävisi toisen, mutta taisteli jatkopalloille 3. erässä. Piste jäi kuitenkin virheiden myötä ottamatta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.