Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

North United raivasi tiensä Poh­jois­mai­den mes­ta­ruus­ki­soi­hin – Tai­pu­mat­to­mien ja Oulun Py­rin­nön joukkue sinetöi Tanskan matkan voi­tol­la Tam­pe­reel­la

Rovaniemeläisen Taipumattomien ja Oulun Pyrinnön Teamgym -voimistelujoukkue North United raivasi tiensä lajin nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoihin Tanskaan. Kisat pidetään Randerssissa 9. huhtikuuta.

Joukkue sinetöi PM-kisareissun voittamalla viimeisen karsintakilpailu Tampereella. Joukkue paransi suorituksiaan kauttaaltaan ja keräsi 44,150 pistettä. Kahden karsinnan yhteistulos 85,4 pistettä takasi ansaitun paikan PM-areenalle.

Joukkueessa on yhteensä 13 voimistelijaa (13-16-vuotiaita), joista 10 kilpaili katsastuskilpailuissa. Joukkue on leireillyt ahkerasti t sekä Oulussa että Rovaniemellä useita kertoja joulukuusta 2021 lähtien, jotta kisaaminen on saatu mahdollistettua.

– North United tavoittelee  PM-kilpailuissa puhtaita ja oman parhaan tasonsa mukaisia suorituksia, kertoo joukkueen valmentajiin kuuluva Laura Inkeröinen..

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi