Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Norja ja Sveitsi kork­ka­si­vat Levi Blackin – Maail­man­cu­pin rinne val­mis­tui etua­jas­sa, viikon sisällä pai­kal­la on 12 maa­jouk­kueen ur­hei­li­jat

Kittilän Levillä ollaan liki valmiita alppihiihdon maailmancupin starttiin. Keskiviikkona kisarinne Levi Blackiin sukelsivat ensimmäiset maajoukkueet, kun Norjan ja Sveitsin naiset korkkasivat juuri jäädetyn areenan.

Levillä ollaan säilölumen myötä ajoissa liikkeellä, joten kisan onnistumista 19.-20. marraskuuta ei tarvitse epäillä.

– Nyt ollaan valmiina vähän etuajassa esimerkiksi viime vuoteen verrattuna. Rinne on tosi hyvässä kunnossa, vakuuttaa kilpailunjohtaja Petri Tuomikoski.

Norja ja Sveitsi saavat nopeasti seuraa Blackiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.