Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Nimi on enne: V.G. Voitto

Suomenhevoset ovat keskiviikkona valokeilassa. Illan isoin lähtö on viisivuotiaiden perinteinen pikapyrähdys, Tawaststjernan Muistoajo. Kisan kiintotähti on suurlupaus ja SE-tykki V.G. Voitto. Ori vei nimiinsä viime kaudella sekä Oulu Expressin että Kriteriumin. Tuoreimmassa kisassaan V.G. Voitto vyöryi johtavan viereltä tasokkaan taiston ykköseksi. Kisan jälkeisessä voittajahaastattelussa ohjastaja Ari Moilanen lupasi, siis lupasi, ei vain arvellut, että V.G. Voitosta tulee jonain päivänä ravikuningas.

KK22-koitoksessa kohtaavat kovat nimet Kujanpään Jyräys, Caijus, Kartier, Veeran Poika ja Polara.

Kaksi välivuottakin viettänyt Kujanpään Jyräys on virinnyt vanhoilla päivillään elämänsä iskuun, ja kuninkuuskisaan tähyilevää oria voi sovitella varmaksikin.

Vihjeen toinen jalka on päätöskohteen Moonlight Magical.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.