Kysely: Suo­ma­lai­set huo­mioi­si­vat Poh­jois-Suo­men muut­tu­neen aseman hal­li­tus­oh­jel­mas­sa

Pääkirjoitus: Vien­ti­alo­jen sopu on hyvä komp­ro­mis­si – lak­ko­ke­vät voidaan vielä välttää

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Niina Jaako ajoi SM-kul­taa ja -p­rons­sia pyö­rä­suun­nis­tuk­ses­sa

Länsi-Rajan Rastin Niina Jaako oli vauhdissa pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuissa Tampereen Kaupissa. Lauantain sprinttimatkalla Jaako ajoi SM-voittoon ja kasvatti SM-mitaleitaan sunnuntain pitkällä matkalla pyöräilemällä kolmanneksi.

Muita lappilaismitalisteja olivat OH:n Lea Pirttilä, joka sijoittui D55-sarjan pitkällä matkalla hopealle. Seurakaverit Mirka Oikkonen, D50, ja Kimmo Määttä, H55, polkivat pitkällä matkalla SM-pronssille.

Entinen Suunta 2000:n mies Seppo Mäkinen ylsi nyt Free Adventures seuran väreissä SM-kultaan 55-vuotiaiden sarjassa ja Rovaniemellä suunnistusoppinsa saanut Hannu-Pekka Pukema oli Tampereella sprintin ykkönen ja pitkän matkan kolmas. Pukeman seura pyöräsuunnistuksessa on Rasti-Varsat Orimattilasta.

Miesten mestari oli molempina päivinä Andre Haga. Naisten sprinttivoiton vei Kaarina Nurminen ja pitkän matkan mestari oli Henna Saarinen puoli minuuttia Nurmista nopeampana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.