Jälkipuinti: Ranua ei saanut pandoja mat­kai­lun ve­to­nau­loik­si, mikä oli lopulta onni

Kolumni: Ruot­sa­lais­nei­ti auttoi ym­mär­tä­mään pa­rem­min ko­ti­kau­pun­kia­ni Ro­va­nie­meä

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

NHL ja pe­laa­ja­yh­dis­tys sopivat kauden jat­ka­mi­ses­ta ja työeh­dois­ta, lo­pul­lis­ta si­net­tiä odo­te­taan vielä - NHL-täh­det pa­laa­mas­sa olym­pia­kau­ka­loi­hin

New York

NHL-jääkiekkoliiga vahvisti maanantai-iltana pohjoisamerikkalaista aikaa, että liigan pelaajayhdistyksen NHLPA:n kanssa on päästy alustavaan sopuun koronaviruksen keskeyttämän kauden jatkamiskuvioista sekä tuoreesta työehtosopimuksesta.

Sopu pitää vielä virallistaa pelaajien äänestyksellä sekä NHL:n hallinnossa tällä viikolla. Kummassakaan ei ole odotettavissa ongelmia hyväksynnän suhteen, sen verran järkytystä koronatauko ja sen tuomat ongelmat ovat tuoneet kaikille osallisille.

Maaliskuussa keskeytettyä kautta jatkaa 24 joukkuetta, joilla harjoitusleirit alkavat 13. heinäkuuta eli ensi maanantaina. Turnauspelit Torontossa ja Edmontonissa alkaisivat 1. elokuuta, ja mestaruutta ratkotaan finaalisarjassa Edmontonissa näillä näkymin varhain lokakuussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.