Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

"Näin, että molari oli kaukana maa­lin­suul­ta, joten päätin ko­keil­la" - katso vi­deo­koos­te ja Lucas Ling­ma­nin komea maali Lah­des­ta

Rovaniemen Palloseura aiheutti FC Lahdelle kauden ensimmäisen kotitappion.

Rovaniemen Palloseurasta tuli ensimmäinen joukkue, joka on onnistunut voittamaan FC Lahden tällä kaudella sen kotikentällä. RoPS voitti jalkapallon Veikkausliigan ottelun maalein 1-2.

Voitto oli samalla ensimmäinen Pasi Tuutille RoPS:n päävalmentajana toukokuun valmentajanvaihdoksen jälkeen. Tuutti otti valmennusvastuun vastaan toukokuun loppupuolella Toni Koskelan siirryttyä HJK:n päävalmentajaksi.

– Itse asiassa viime kaudella tuurasin Tonia yhdessä pelissä ja se oli ensimmäinen voitto päävalmentajana, mutta nyt tällä uudella urallani tämä oli kylläkin ensimmäinen voitto ja onhan se aina kivempaa voittaa kuin hävitä, Tuutti sanoi.

– Hieno taistelu pojilta. Meillä on ollut tosi vaikeaa, joten nyt tuli todella tärkeät kolme pistettä, Tuutti sanoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.