Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Nadal ve­täy­tyy Wimb­le­do­nis­ta – Kyrgios suoraan fi­naa­liin

Tenniskiertueen kauhukakara Nick Kyrgios nähdään miesten finaalissa Wimbledonissa.
Tenniskiertueen kauhukakara Nick Kyrgios nähdään miesten finaalissa Wimbledonissa.
Kuva: NEIL HALL

Rafael Nadal vetäytyi Wimbledonin tennisturnauksen välieristä.

Syyksi hän kertoi, ettei ole palautunut loukkaantumisesta keskiviikon puolivälieräottelussa Yhdysvaltojen Tommy Fritziä vastaan.

– En voi jatkaa turnausta. Kuten kaikki näkivät eilen, olen kärsinyt kivusta vatsalihasten alueella, Nadal sanoi lehdistötilaisuudessa.

Espanjalainen oli Fritz-ottelussa tappiolla erin 1–2, mutta väänsi kaksi ratkaisuerää itselleen, jälkimmäisen vielä katkaisupelissä.

Keskiviikon ottelun jälkeen Nadal, 36, sanoi, että aikoo jatkaa turnausta, mutta vihjasi jo silloin, että poisjäänti on mahdollinen, jos palautuminen ei lähde kunnolla käyntiin.

Nadal kertoi tilaisuudessa medialle, että lihaksessa on repeämä, joten turnauksen keskeyttäminen on ainoa järkevä ratkaisu.

Kun 22-kertainen grand slam -mestari astuu sivuun, tämän vuoden Wimbledonin puhutuin pelaaja, Australian Nick Kyrgios etenee suoraan finaaliin.

Nadal voitti kauden kaksi pelattua arvoturnausta, Australian ja Ranskan avoimet.

Hänellä olisi siis ollut mahdollisuus voittaa kaikki neljä suurturnausta saman kalenterivuoden aikana. Edellinen siihen kyennyt miespelaaja on Rod Laver vuonna 1969.

Toisesta miesten kaksinpelin loppuottelupaikasta perjantaina kamppailevat Novak Djokovic ja Cameron Norrie.