Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Moun­tain Club Ou­nas­vaa­ra pysyy maail­man­kar­tal­la – Ro­va­nie­me­läis­seu­ra ta­voit­te­lee jälleen edus­tus­ta tal­vi­olym­pia­lai­siin

Mountain Club Ounasvaaran värit olivat komeasti esillä seitsemän vuotta sitten Sotshin talviolympialaisissa. Roza Hutorin talviurheilukeskuksessa temppuili peräti neljä MCO:n urheilijaa.

Rovaniemeläisseura ei lähde yhtään köykäisemmällä tavoitteella tulevaan Pekingin olympiatalveen. Kaiken natsatessa kohdalleen Genting-lumipuistossa olympiamenestystä voi tavoitella jopa viisi MCO:n maajoukkueurheilijaa.

– Kaikki on mahdollista. Lähtökohtana kuitenkin on, että ensi talven olympialaisissa on mukana ainakin yksi seuran urheilija. Se on vähimmäistavoite, MCO:n puheenjohtaja Pertti Ruokanen toteaa maltillisesti.

Puheet eivät ole kuun tavoittelua taivaalta, sillä Yhdysvaltain Aspenissa käytyihin MM-kisoihin valittiin kolme MCO:n freeskilaskijaa Kuura Koivisto, Aleksi Patja ja Miika Virkki.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.