Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

"Mörkö" jatkaa Oulun Kär­pis­sä – "Oli helppo päätös jatkaa"

Oulu
Marko Anttilan vuoden mittainen jatkosopimus julkistettiin perjantaina, joten hän jatkaa oululaisseurassa kevääseen 2024.
Marko Anttilan vuoden mittainen jatkosopimus julkistettiin perjantaina, joten hän jatkaa oululaisseurassa kevääseen 2024.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Hyökkääjä Marko "Mörkö" Anttila jatkaa jääkiekkouraansa Oulun Kärpissä. Kärpät ilmoitti perjantaina Anttilan vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta, joten hän jatkaa oululaisseurassa kevääseen 2024. Kärppien kapteenistoon kuuluva Anttila on kerännyt kauden 31 liigaottelussaan tehopisteet 7+2.

– Ollaan perheenä viihdytty tosi hyvin täällä, ja olen tykännyt puuhata joukkueen kanssa. Olen nauttinut paljon pelaamisesta ja saanut hyvin vastuuta. Oli helppo päätös jatkaa, Anttila sanoi Kärppien tiedotteessa.

Anttila on juhlinut Suomen miesten maajoukkueessa MM-kultaa 2019 ja 2022 sekä olympiakultaa 2022. Lisäksi hänellä on MM-hopeaa vuodelta 2021.