Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

MM-ho­pea jätti nälän Niko Ant­to­lal­le – tor­nio­lai­sen suo­ri­tus kävi näy­tös­tä Pla­ni­caan: "S­pe­ku­loin­nit jätämme muille"

Suomella kasassa jo viisi MM-mitalia Whistleristä. Eevi-Inkeri Tossavainen kiri pronssille naisten naisten yhteislähdössä.

Whistler, Kanada

Suomalaishiihdon suurlupauksiin kuuluva torniolainen Niko Anttola jatkoi suomalaisjoukkueen huimaa mitalitahtia nuorten MM-hiihdoissa Kanadassa. Anttola hiihti myöhään maanantai-iltana Suomen aikaa hopealle alle 20-vuotiaiden miesten 20 kilometrin yhteislähdössä.

Mitali on 19-vuotiaan Anttolan uran toinen nuorten MM-tasolta. Viime vuonna hän oli kakkonen Norjan Lygnassa 10 kilometrillä. Visa Ski Team Kemiä edustavan Anttolan molemmat MM-mitalit ovat tulleet perinteisellä hiihtotavalla.

Anttola paineli 72 hiihtäjäjoukon kärjessä liki koko matkan, mutta yhtä hiihtäjää hän ei onnistunut vauhdinpidolla pudottamaan. 19-vuotias norjalainen Mathias Holbäk seurasi tiiviissä tuntumassa ja karkasi viimeisellä kilometrillä Anttolalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.