Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Mitä eroa on Ita­lial­la ja Es­pan­jal­la? – Katso, kum­mas­sa kahvin ti­laa­mi­nen ruo­kai­lun jälkeen on kuin ki­roai­si kir­kos­sa ja kum­mas­sa juodaan enemmän al­ko­ho­lia

Välimeren kaksi kansaa eivät todellakaan ole samanlaisia. Italialaiset ovat traditionaalisempia kuin espanjalaiset, mutta kaoottisempia liikenteessä. Italialainen byrokratia on vailla vertaa, Espanjassa asiat hoituvat tehokkaasti. Lue, oletko samaa mieltä.

Italialainen mieheni pyysi tarjoilijalta taannoin espanjalaisessa pizzeriassa tikapuut ja ruuvimeisselin. Hän kertoi hämmästyneelle tarjoilijalle ruuvaavansa irti pizzeriakyltin.

Pizza voi näyttää pizzalta, mutta se ei ole sitä, jos siinä on emmentalia tai ananasta tai mozzarella on leikattu väärin. Miksikö ei? Koska pizzaa on tehty Italiassa, tarkemmin sanottuna Napolissa, jo 1 00 vuotta sitten. Silloin ei ollut emmentalia. Ananaksenkin Kolumbus toi Eurooppaan vasta vuonna 1492.

Italialaiset eivät ole valmiita uudistamaan keittiötään. Heidän mielestään hyvää ruokaa ei tehdä tehosekoittimella vaan morttelilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.