Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Miska Yli­tol­va saa yl­lät­tä­vän paljon vas­tuu­ta HJK:ssa - 17-vuo­tias lupaus vaihtoi Ro­va­nie­men Hel­sin­kiin ja nyt kutsuu U18-maa­jouk­kue

Rovaniemen Palloseuran Helsingin Jalkapalloklubiin siirtynyt Miska Ylitolva on valittu U18-poikien maajoukkueeseen, joka pelaa vuoden ensimmäiset maaottelunsa maaliskuun lopulla. Minihuuhkajat matkaa Walesiin ja kohtaa isäntämaan tuplamaaottelussa.

17-vuotias Ylitolva on kaudella 2022 HJK:n edustusjoukkueen nuorin pelaaja. Ylitolva liittyi sinivalkoisiin tammikuussa, kun HJK tiedotti tehneensä pelaajan kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Hän on saanut yllättävän paljon vastuuta liigajoukkueessa, viimeksi Turkin leirillä norjalaista Sandefjordia vastaa (pelasi toisen jakson). Tulevana lauantaina vastassa on ukrainalainen Metalista Harkov.

Siirtyminen Klubiin oli luonteva jatko Rovaniemen tapahtumien jälkeen.

– RoPS tippui talousvaikeuksien takia Kakkoseen, ja valmentajat ja itsekin olin sitä mieltä, että olen sen jo tavallaan pelannut läpi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi