pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Miro Heis­ka­nen lähellä Reijo Ruot­sa­lai­sen en­nä­tys­lu­ke­mia – Roope Hint­zil­lä neljän pisteen ilta

Dallas Starsin puolustaja Miro Heiskanen on enää kahden pisteen päässä suomalaispuolustajien kaikkien aikojen yhden kauden piste-ennätyksestä NHL:ssä. Reijo Ruotsalainen sai New York Rangersin paidassa kaudella 1984-1985 kasaan tehot 28+45=73.

Heiskasella on nyt koossa 71 pistettä (11+60), kun sarjan huippujoukkueisiin lukeutuvalla Dallasilla on vielä kaksi peliä jäljellä runkosarjassa. Niissä Dallas kohtaa kahdesti St. Louis Bluesin.

Yön ottelussa Heiskanen sai kaksi syöttöpistettä, kun Dallas haki vierasvoiton Detroitista maalein 6–1. Dallasin Roope Hintz rohmusi pelissä tehot 1+3. Upean kauden pelannut suomalaishyökkääjä nousi ottelussa omaan yhden kauden piste-ennätykseensä, mikä on nyt lukemissa 36+38=74.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa