Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mika Sor­vis­ton ja Jialun Lin pelit SM-pin­gik­ses­sä jäivät avaus­päi­vään

Torniolaisen Mika Sorviston ja rovaniemeläisen Jialun Lin pelit viikonloppuna Tampereella järjestettävissä pöytätenniksen SM-kilpailuissa päättyivät avauspäivään. Molemmat edustavat oululaista OPT-86:tta.

Nelinpeleissä lappilaiskaksikko eteni kahdella voitolla alkulohkosta 16 parin pääkaavioon, mutta pääsystä puolivälieriin Patrik Rissanen (PT 75, Tampere) ja Pedram Moradabbasi (PT-Helsinki) olivat Sorvistoa ja Litä vahvempia erin 3-1.

Kaksinpeleissä sekä Sorvisto että Li etenivät niin ikään alkulohkoistaan 32 pelaajan pääkaavioon, mutta molempien tiet tyssäsivät jatkopelien ensimmäiselle kierrokselle, kun PT Espoon Arttu Pihkala (ranking 11:s) kaatoi Sorviston 4-0 ja Moradabbasi (10:s) Lin erin 4-2. Sorviston lähtöranking SM-kaksinpeleissä oli 20:s Lin puolestaan 30:s.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.