Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Miika Kirmula maail­man­cu­pin pu­do­tus­sprin­tin kuudes Ruot­sis­sa

Miika Kirmula suunnisti parhaana suomalaisena kuudenneksi maailmancupin pudotussprintissä Ruotsin Boråsissa lauantaina. Kirmula jäi miesten finaalissa viisi sekuntia sveitsiläisvoittaja Matthias Kyburzille.

– Mukavaa nähdä, että on näin kovalla tasolla sprintissä nyt kun olen talven ja kevään ajan näille matkoille enemmän panostanut, päivän paras suomalainen iloitsi.

Miesten tasaisessa finaalissa Kirmulan ero kärkikolmikkoon syntyi fyysisellä puolella. Parhaat eväät oli jo syöty edellisessä erissä. Etenkin finaalipaikka vaati hurjan loppukirin välierässä.

– Välierässä Kasper Fosser aloitti kovan vedon matkalla viimeiselle rastille ja siinä tuli pieni ero.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.