Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Mies ampui toista kohti useita lau­kauk­sia Porin kes­kus­tas­sa – uhri sai­raa­la­hoi­toon, am­pu­mi­ses­ta epäilty kiinni

Porilaisen ravintolan edustalla mies ampui toista kohti perjantai-iltana. Poliisi oli kohteessa nopeasti ja otti epäillyn kiinni.

Mies ampui käsiaseella Porin keskustassa useita laukauksia kello kahdeksan jälkeen perjantai-iltana.

Poliisin mukaan mies ampui Antinkadulla ravintolan edustalla toista useita kertoja. Poliisi oli kohteessa nopeasti ja otti epäillyn kiinni ilman vastarintaa. Uhri on sairaalahoidossa.

Keskustassa sijaitsevan ravintola Jolenen edessä alkoi iso poliisioperaatio kello kahdeksan jälkeen perjantai-iltana. Paikalle saapui useita yksiköitä ja Antikadun liikenne suljettiin Mikonkadun ja Liisankadun välistä.

– Ensin kuului kolme laukausta, sen jälkeen vielä yksi, silminnäkijä kertoo Satakunnan Kansalle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.