Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Mes­tis-vään­nös­sä Ka­jaa­nis­sa sattui ja ta­pah­tui – RoKi voit­toon lopulta Heikki Hut­tu­sen maa­leil­la

Rovaniemen Kiekon ja Kajaanin Hokin välisessä jääkiekon Mestiksen ottelussa nähtiin varsin ihmeellinen toinen erä. Voi olla, että tuolloin tehtiin jonkinlaista historiaa erotuomareiden videotarkistuksiin käyttämän ajankäytön suhteen.

Tuomarit kun viettivät videoita katsellen niin pitkän pätkän toisessa erässä, että kävi jo mielessä, että jäivätkö tuomarit katsomaan kesken pelin jotain koukuttavaa Netflix-sarjaa. Mutta lätkää sieltä vain katsottiin. Ensin videolta tutkittiin pitkän aikaa tilannetta, jossa RoKin Tom Grönblom ajoi Hokin Patrik Forsbergin pää edellä kohti laitaa. Näytti siltä, että telominen ei ollut tahallista, mutta pitkän empimisen jälkeen Grönblom passitettiin kuitenkin suihkun puolelle selästä taklaamisesta.

Ja ei mennyt kauaakaan, kun videonauha suhisi kuumana jälleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.