Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Megan Rapinoe ja Lionel Messi pal­kit­tiin Fifan par­hai­na pe­laa­ji­na

Milano
Megan Rapinoe ja Lionel Messi palkittiin FIFA:n vuoden jalkapalloilijoina.
Megan Rapinoe ja Lionel Messi palkittiin FIFA:n vuoden jalkapalloilijoina.
Kuva: MATTEO BAZZI

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on palkinnut yhdysvaltalaisen Megan Rapinoen parhaana naispelaajana. Rapinoe oli mukana viemässä Yhdysvaltain naisten maajoukkueen MM-turnauksen voittoon. Rapinoe palkittiin tuolloin parhaana pelaajana turnauksessa, ja hän sai paljon julkisuutta suorasukaisista mielipiteistään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpista.

Parhaana miespelaajana Fifa palkitsi Barcelonan hyökkääjän Lionel Messin. Messi ohitti muun muassa Virgil Van Dijkin, joka voitti aiemmin tänä vuonna Uefan pelaajapalkinnon.

Messi on voittanut Fifan palkinnon jo useita kertoja.

Palkintokategorioita oli kaikkiaan kahdeksan. Parhaana miesten valmentaja palkittiin Liverpoolin viime kaudella Mestarien liigan voittoon johdattanut Jürgen Klopp. Parhaan naisten valmentajan palkinnon pokkasi Jill Ellis, joka ohjasi Yhdysvaltain naiset maailmanmestaruuteen.