Mat­kai­li­joil­le yri­te­tään seu­raa­vak­si myydä Lapin syksyä

Tällä tavalla esitteli tarjontaansa vieraille Posion Matkailuyhdistys.
Tällä tavalla esitteli tarjontaansa vieraille Posion Matkailuyhdistys.

Suomen ja Ruotsin Lapin sekä Pohjois-Norjan matkailuväki kokoontui viime viikolla Leville kansainvälisten matkanjärjestäjien kanssa Visit Arctic Europe (VAE) myyntityöpajaan.

VAE Sales Workshop järjestettiin nyt toista kertaa, ensimmäistä kertaa Suomen Lapissa. Kyseessä on suuri myyntitapahtuma, joka keräsi Leville yli 200 osallistujaa. Näistä 80 on ulkomaisia matkanjärjestäjiä sekä yli 100 VAE-alueen matkailuyritystä.

Pääpainopisteena oli uuden potentiaalisen matkailusesongin - Arktisen syksyn – edistäminen ja myyminen matkanjärjestäjille. Osallistujien mukaan tälle onkin ollut erittäin suuri kiinnostus markkinoilla.

Visit Arctic Europe järjesti myös kymmenen erillistä rajat ylittävää tutustumismatkaa. Näiden tutustumismatkojen päätavoitteena oli esitellä kohteiden tarjontaa syksyn aikana. Ajankohta oli tuntematon usealle matkanjärjestäjälle.

– Palautteen mukaan tapahtuma on ollut erittäin onnistunut ja kiinnostus arktista syksyä kohtaan on suuri, toteaa Visit Arctic Europe II -projektijohtaja Rauno Posio Rovaniemeltä.