Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ma­tin­ta­lo piti suo­ri­tuk­sen­sa kasassa ja juhli kultaa

Josefiina Böök riemuitsi sprintin SM-pronssista.

Johanna Matintalo hyödynsi vahvuuksiaan, välttyi sauvarikoilta ja pääsi juhlimaan sprintin mestaruutta rullahiihdon SM-kilpailuiden avauspäivänä Vuokatissa. Rovaniemeläisen tuntumassa Simon Josefiina Böök riemuitsi pronssista.

Matintalo otti loppukilpailussa lähdön varman päälle, eikä meinannut päästä hyödyntämään vahvuuksiaan alun vuorohiihto-juoksupätkällä. Kun kaista ensimmäiseen nousuun aukeni, Matintalo pyyhälsi keulaan ja piti kärkipaikkansa maaliin asti.

– Takaa kuului kirosanoja säännöllisin väliajoin, huutoa ja kolinaa. Mietin vaan mitähän siellä tapahtuu, mutta pidin oman suorituksen kasassa, Matintalo kuvaili finaalin käänteitä iloisena.

Tämän viikon maajoukkueleiri tuntui Matintalonkin kropassa, mutta hän koki menonsa parantuneen päivän edetessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.