Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Matalan kyn­nyk­sen gal­le­ria avat­tiin kaup­pa­kes­kus Re­von­tu­leen Ro­va­nie­mel­lä

Kuvataideviikot kutsuu shoppailemaan.

Juhlavuosi eroaa syntymäpäivästä siinä, että sen viettäminen ei rajoitu yhteen päivään vaan on mahdollista läpi koko vuoden. Näinä merkillisinä aikoina siitä voi olla kiitollinen myös 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Lapin taiteilijaseura.

Alun perin toukokuulle ajoitettu juhlavuodenavaus, eli Kuvataideviikot saatiin polkaistua onnistuneesti käyntiin syyskuussa. Kuvataideviikot on myös osa Rovaniemi-viikon ohjelmistoa.

– Tapahtuma peruuntui koronan takia, mutta nyt pääsemme vihdoin juhlimaan. Juhlimme yhtä aikaa 30 vuotta täyttävän Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan kanssa, kertoo Lapin taiteilijaseuran puheenjohtaja Maria Huhmarniemi.

Take away

Jo kolmatta kertaa järjestettävät Kuvataideviikot tarjoaa laajan katsauksen Lapin taiteilijaseuran jäsenten nykytaiteeseen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita