Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

MAS Champ lensi loppua Suur-Hol­lo­la -ajon ar­vo­voit­toon - Jo­ki­var­ren Kunkku hyvä toinen kyl­mä­ve­ris­ten kisassa

Antti Ojanperän ja ravuriruuna MAS Champin elämä on viimeisten parin viikon aikana ollut kovin vaihtelevaa. Hevosella oli Kymi GP:ssä tulehdus ja veriarvot alhaalla, joten taistelussa aikaa vastaan sitä yritettiin saada paremmaksi kauden päätähtäimeen, Suur-Hollola -ajoon.

Vielä dramaattisempia olivat viikolla tapahtuneet käänteet, joiden seurauksena treenari Ojanperä paranteli luunmurtumiaan jyväskyläläisessä sairaalasängyssä ja seurasi lähdön tarkkailussa sydänosastolla.

Massi lähetti työkaverilleen parhaan mahdollisen "parane pian -kortin". Se voitti Suur-Hollola -ajon.

Ja millä tavalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.