Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tu­so­pe­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Martti Puu­ma­lai­nen kuuli kai­paa­man­sa kan­sal­lis­lau­lun Pert­his­sä

Vakuuttava voitto olympiakarsintaturnauksessa.

Lappilaisjuuria omaava Martti Puumalainen voitti Australian Perthin olympiakarsintaturnauksen näytöstyyliin ja ansaitsi arvokkaita olympiakarsintapisteitä kohti Pariisin 2024 kisoja.

Sarjan +100 kiloa voitto ja 700 rankingpistettä nostavat Puumalaisen maailmanlistan sijalle 17, ohi Ranskan 10-kertaisen maailmanmestarin Teddy Rinerin ja kohentavat tuntuvasti myös osakkeita Pariisin olympialaisia ajatellen.

Puumalainen aloitti ottelunsa Perthissä huililla hyvän rankingsijoituksensa ansiosta ja pääsi ottelemaan suoraa semifinaaliin, jossa vastaan asettui Australian Liam Park. Martti ei jättänyt australialaiselle mitään mahdollisuuksia, vaan eteni reilussa minuutissa näytöstyyliin finaaliin.

Finaali Slovenian Vito Dragicia vastaan oli päivän viimeinen ottelu ja kilpailuiden kohokohta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.