Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Marko Anttila kynäili lohtua Kärp­pien tuskaan – "Piti keksiä jotain uutta ja tällä kertaa se toimi"

Marko Anttila pohjusti Kärppien voiton monen tappion jälkeen.
Marko Anttila pohjusti Kärppien voiton monen tappion jälkeen.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Neljän tappion putkessa vaeltanut Kärpät oikaisi kurssiaan miesten jääkiekkoliigassa voittamalla KooKoo:n kotonaan 3–1.

Voittomaalin iski toisessa erässä Marko Anttila, joka pääsi karkaamaan alivoimalla läpiajoon KooKoo:n Charles-Edouard D'Astousin yrittäessä pitää kiekon riskillä hyökkäysalueella.

Normaalin vetoratkaisun sijaan Anttila näytti harhautustaitonsa ja pujotti veivin jälkeen kiekon maalivahti Nick Malikin haaroista sisään.

– Luotan laukaukseeni noissa tilanteissa aika paljon, mutta nyt ei ole oikein vedot uponneet. Piti keksiä jotain uutta ja tällä kertaa se toimi, Anttila kertoi.

Maali oli Anttilalle jo kauden seitsemäs. Hän sai nelosketjun toiseen laitaan Otto Karvisen, jonka Kärpät hankki tällä viikolla HIFK:sta. He ovat aikaisemmin pelanneet vain toisiaan vastaan.

– "Ode" on energiapelaaja ja saamme koko porukasta enemmän irti hänen tuomansa virran myötä. Olemme hänen kanssaan aika samantyyppisiä pelaajia, Anttila arvioi.