Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Man­ches­ter Uni­te­din nor­ja­lais­iko­ni pal­jas­ti: ManU olisi saanut Erling Haa­lan­din pilk­ka­hin­taan vuonna 2018

Lontoo
Erling Haaland ehti ennen Englantia pelata Itävallassa ja Saksassa.
Erling Haaland ehti ennen Englantia pelata Itävallassa ja Saksassa.
Kuva: FRIEDEMANN VOGEL

Englannin Valioliigan Manchester Cityn norjalaishyökkääjä Erling Haaland on noussut jalkapallomaailman kenties kuumimmaksi nimeksi siirryttyään viime kesänä Cityyn saksalaisseura Dortmundista. City pulitti Haalandista päälle 50 miljoonaa puntaa, ja on saanut rahoilleen enemmän kuin vastinetta Haalandin tehtyä jo 51 maalia tällä kaudella.

Haalandista olisi kuitenkin voinut tulla pelaaja, joka kantaisi Cityn vaaleansinisen paidan sijasta Manchesterin toisen jättiläisen punaista paitaa. Manchester Unitedin norjalainen ex-huippuhyökkääjä ja -valmentaja Ole Gunnar Solskjär paljastaa, että Unitedilla oli mahdollisuus ostaa Haaland vuonna 2018. Tuolloin Haalandia norjalaisseura Moldessa valmentanut Solskjär kertoo, että patisti Unitedia ostamaan Haalandin neljällä miljoonalla punnalla.

– Soitin Unitedille, että minulla olisi yksi hyökkääjä. Eivät kuunnelleet. Pyysin hänestä neljä miljoonaa puntaa, mutta eivät tehneet sopimusta, Solskjär kertoi Sun-lehdelle.

Haaland lähti sitten Moldesta Dortmundiin, ja loppu on historiaa. Nyt 22-vuotiaan Haalandin hinnan arvioidaan tällä hetkellä olevan 200 miljoonaa puntaa.