Mak­su­ton lii­kun­ta­päi­vä lap­si­per­heil­le Ou­nas­rin­teen mo­ni­toi­mi­hal­lis­sa lauan­tai­na

Neve ja paikalliset seurat tarjoavat liikunnallisen lauantain perheille.

Ohjelmassa on muun muassa frisbeegolfia.
Ohjelmassa on muun muassa frisbeegolfia.
Kuva: Peura Pekka

Perhe Liikkeellä -päivä tarjoaa touhua ja tietoa liikunnasta koko perheelle lauantaina Ounasrinteen monitoimitalossa.

Päivän järjestävät Napapiirin Energia ja Vesi Oy yhteistyökumppaneineen. Tarjolla on oiva, ilmainen mahdollisuus tutustua lukuisiin liikuntamahdollisuuksiin sekä nauttia liikunnallisesta iltapäivästä.

Neven kanssa yhteistyötä tekevät urheiluseurat järjestävät useita toimintarasteja ja arvontoja koko perheelle. Iltapäivä tarjoaa paitsi paljon mukavaa tekemistä myös rutkasti tietoa vanhemmille siitä, millaisia eri liikuntaharrastukset ovat, mitä ne lapsille ja perheille antavat ja miten seuratoimintaan pääsee helposti mukaan.

Tarjolla on mehua, pientä naposteltavaa ja isompia sekä pienempiä arvontoja. Pääpalkintona rasteilla vierailleiden kesken on lasten polkupyörä.

Tapahtumassa Neven kumppaneina ovat RoKi, RoPS, Napapiirin Palloketut, Woman Volley, Napapiirin Pantterit, Rovaniemen NMKY, Santa´s United, Doctor Disc Golf, Ounasvaaran Atleettiklubi, Lapin Lukko ja Rovaniemen Reipas. Mukana myös seurojen edustuspelaajia, joita voi tavata paikan päällä.

Neven harrastusyhteisöille osoittaman tuen tavoitteena on, että mahdollisimman monella lappilaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus haluamaansa harrastukseen ilman taloudellisia esteitä. Tämän vuoksi Neve haluaa myös tuoda tukemiaan harrastusmahdollisuuksia esille, tällä kertaa urheilun osalta. Samalla Neve haluaa myös auttaa paikallisia urheiluseuroja entistä tiiviimpään yhteistyöhön keskenään.