Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mä­kä­räi­sel­le vielä yksi tit­te­li: Kaisa vastaan Kaisa "par­haan nousun" fi­naa­lis­sa

Upean uransa tähän kauteen päättänyt ampumahiihtokuningatar Kaisa Mäkäräinen saa lauantaina vielä yhden "pystin", kun kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n Instagramissa pyörittämä kilpailu ampumahiihdon "parhaasta noususta" saa päätöksensä.

Ampumahiihtofanit ovat äänestäneet 16 kuuluisan nousun kesken käytävässä pudotuspelissä, ja jäljellä ovat enää kaksi lajin lähihistorian komeinta venytystä tappion partaalta menestykseen. Finaalissa kohtaavat Kaisa Mäkäräisen nousu ahdingosta maailmancupin voittajaksi Tjumenin yhteislähdössä 2018 ja Kaisa Mäkäräisen nousu normaalimatkan MM-pronssille kotimaisemissa Kontiolahdella 2015.

Mäkäräisen oli Tjumenissa maaliskuun lopulla 2018 voitettava Slovakian Anastasia Kuzmina maailmancup-kauden päättäneessä yhteislähtökisassa. Hyvältä ei näyttänyt, sillä kun kisassa tultiin viimeiselle ampumapaikalle, oli slovakialaisella jo ainakin toinen käsi kiinni komeassa kristallipallossa, kokonaisvoittajan palkinnossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.