Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mikä pu­hut­taa Lapin ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla? Kuun­te­le ter­vei­set Sal­las­ta, Muo­nios­ta ja Uts­joel­ta sekä viime hetken tun­nel­mat

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Mä­kä­räi­nen va­ro­vai­sin mielin tämän päivän MM-sprint­tiin: "Paljon pitää tulla pet­raus­ta"

Anterselva

Italian Anterselvassa kilpailtavien ampumahiihdon MM-kisojen henkilökohtaiset matkat alkavat tänään, kun lajin naishuiput jahtaavat arvometallia 7,5 kilometrin pikakilpailusta. Suomea kello 15.45 alkavassa kisassa edustavat Kaisa Mäkäräinen, Mari Eder ja Suvi Minkkinen.

Mäkäräiselle kilpailu on uran 42:s henkilökohtainen koitos vuonna 2005 alkaneella MM-taipaleella. Pikakilpailuissa Mäkäräisen paras MM-sijoitus on vuodelta 2011, jolloin hän ylsi Hanti-Mansijskissa hopealle (ja jatkoi sitten takaa-ajossa uransa toistaiseksi ainoaan MM-kultaan). Tuon jälkeen Mäkäräinen on ollut MM-sprinteissä parhaimmillaan yhdeksäs.

Lähtökohdat päivän kisaan eivät ole Mäkäräiselle parhaimmat mahdolliset. Tämän kauden maailmancupissa Mäkäräinen on jäänyt pikakisoissa sijoille 53,13, 56, 11 ja 33.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.