tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Maail­man poh­joi­sin Su­per­pe­sis-ot­te­lu päättyi sot­ka­mo­lais­juh­liin – Jymyn Kor­ho­set kaa­toi­vat Pat­ti­joen Ur­hei­li­jat

Pattijoen Urheilijoiden Lappiin tuoma peli käytiin komeassa kelissä ja yleisömäärässä.

Rovaniemen Keskuskentällä käytiin historiallinen ottelu, kun miesten Superpesistä pelattiin ensimmäistä kertaa napapiirin korkeuksilla. Rovaniemelle tapahtumaa puuhannut raahelainen Pattijoen Urheilijat kohtasi Superpesiksen kestomenestyjän ja mitalirohmun Sotkamon Jymyn, joka oli voittanut 11 joukkueiden edellistä kohtaamista.

PattU:n kotietu ei kantanut hyvästä alusta huolimatta pisteisiin, vaan sotkamolaiset tuplasivat molemmilla jaksoilla Pattijoen juoksumäärät ja kuittasivat vähäjuoksuisesta ottelusta voiton jaksoin 0–2 (1–2, 2–4).

Luonnollisesti Maamme-laululla käynnistynyt kansallispeli oli kerännyt lehtereille 1 173 katsojaa, joille tarjoiltiin hyvää ulkopeliä höystettynä muutamilla komeilla kotiutuslyönneillä.

Pesäpalloyleisö oli enimmäkseen puolueettomissa väreissä, mutta myös pelipaitoja oli havaittavissa 1 173 katsojan joukossa.
Pesäpalloyleisö oli enimmäkseen puolueettomissa väreissä, mutta myös pelipaitoja oli havaittavissa 1 173 katsojan joukossa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita