Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Luu­la­jan lii­ga­jouk­kuees­sa ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta - illan ottelu pe­rut­tiin

Ruotsin miesten jääkiekkoliigassa SHL:ssä on peruttu koronaviruspandemian takia neljä tämän illan seitsemästä ottelusta. Kaikkiaan SHL:ssä on viime aikoina peruttu pandemian takia 13 ottelua.

Yksi illan perutuista otteluista on Luleå HF:n vieraspeli Rögleä vastaan. SHL:n urheilujohtajan Johan Hemlininin mukaan syynä on luulajalaisjoukkueessa todettu koronavirustartunta ja lisäksi epäily toisesta tapauksesta.

Joukkueiden olisi pitänyt kohdata myös ensi lauantaina, mutta myös tuo ottelu on peruttu. Lauantain kierroksen jälkeen alkaa puolentoista viikon mittainen maaottelutauko.

Luulajalaisseuran verkkosivujen mukaan kaikille SHL-joukkueen jäsenille tehdään virustestit ja toiminta keskeytetään ainakin ensi viikon puoliväliin asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.