Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Luonto kodin kes­ki­pis­tee­nä – ex-kiek­koi­li­ja ehti mukaan suun­nit­te­le­maan perheen va­loi­saa mes­su­ta­loa, jossa on ur­hei­li­jal­le sopivia kou­ku­tuk­sia

Harri Tikkasen perhe löysi etsimänsä kalliotontin Naantalin asuntomessualueelta. Jääkiekkouran päätyttyä Tikkasella oli aikaa keskittyä päätoimisesti taloprojektiin ja rakentaa pihaa. Kohteesta löytyvät juuri ne asiat, joita rakentajat tällä hetkellä suosivat, mutta myös omaperäisiä yllätyksiä.

Tummien rakennusten reunustaman tien päässä on kaksikerroksinen, vaalea hirsitalo, jonka edessä omistaja Harri Tikkanen astelee rauhallisesti valmiilla kiveyksellä.

Takaterassilla hänen 7-vuotias tyttärensä kokeilee juuri asennettua poreammetta. Korkealla kalliolla sijaitsevan talon ympärillä on mäntymetsää ja sen takana laajat peltomaisemat.

Aurinko paistaa ja kuuluu vain lintujen laulua. Täydellinen idylli, jossa kaikki palvelutkin ovat lähellä – jopa venesatama näköetäisyydellä.

Harri Tikkasen perheen 80-neliöisen terassin ympärillä on koskematonta kalliota ja metsämaata. Isoihin ikkunoihin on asennettu häikäisyä estävät sähkökäyttöiset verhot. Ennen messuavajaisia talossa vieraili lukuisia valokuvaajia ja toimittajia, joita viestintäpäällikkö Annika Suomi (keskellä) luotsasi.
Harri Tikkasen perheen 80-neliöisen terassin ympärillä on koskematonta kalliota ja metsämaata.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.