Tilaajille

Lu­mi­lin­nan jat­ku­vuut­ta ha­lu­taan lisätä, mutta alku on op­pi­mis­ta – en­sim­mäi­sel­le kesälle ei odo­tet­tu­kaan asia­kas­tul­vaa

- Ei voinut kuvitellakaan, että tämä olisi näin hieno! Kemiläiset Sirkka ja Paavo Marjamaa olivat tulleet Hepolasta tutustumaan ympärivuotiseen lumilinnaan. <p>Kemin matkailun uusissa tiloissa on kolme tilaussaunaosastoa. Saunoista on merinäköala.</p> Kemin matkailun uusissa tiloissa on kolme tilaussaunaosastoa. Saunoista on merinäköala. Ravintolaan saadaan jopa 300 asiakaspaikkaa. Ruokiin tarvittavia yrttejä kasvatetaan ravintolan terassilla. Ravintolapäällikkö Jussi Kovaniemen mukaan jääravintolaan mahtuu 75 asiakasta. Kokki Joona Holmin ja keittiöpäällikkö Harri Könösen työpiste on sijoitettu niin, että heillä on suora yhteys asiakkaisiin. - Ei voinut kuvitellakaan, että tämä olisi näin hieno! Kemiläiset Sirkka ja Paavo Marjamaa olivat tulleet Hepolasta tutustumaan ympärivuotiseen lumilinnaan.
- Ei voinut kuvitellakaan, että tämä olisi näin hieno! Kemiläiset Sirkka ja Paavo Marjamaa olivat tulleet Hepolasta tutustumaan ympärivuotiseen lumilinnaan.
- Ei voinut kuvitellakaan, että tämä olisi näin hieno! Kemiläiset Sirkka ja Paavo Marjamaa olivat tulleet Hepolasta tutustumaan ympärivuotiseen lumilinnaan.
Kuva: Nina Susi

Lapin kesä ei ole vielä tänä vuonna uhannut ulkona istuvien ihmisten juomien kylmänä pysymistä. Kemin ympärivuotisen lumilinnan terassilla kasvavat yrtitkään eivät ole pahemmin kuumasta tai kuivuudesta kärsineet. Asiakkaita sen sijaan on riittänyt yllättävän paljon.

– Kokouskauppa on yllättänyt odotuksemme, kertoo ravintolapäällikkö Jussi Kovaniemi.