Lounais-Lappi

PS Kemi vastasi RoPS:n haasteeseen – tavoitteena saada myytyä 2000 kausikorttia

Pentti Vuosaari
PS Kemi vastasi RoPS:n haasteeseen – tavoitteena saada myytyä 2000 kausikorttia

Sauvosaaren katsomo täyttyi viime kaudella RoPS-pelissä.

Jouni Valikainen

Palloseura Kemi Kings vastasi myöntävästi Rovaniemen Palloseuran heittämään kausikorttihaasteeseen. PS Kemi lupautui myymään kausikortteja 59 eurolla, mikäli sitoutuneita ostajia on vähintään 2000. Kampanja kestää 3.2. asti. Edellisenä päivänä RoPS ja PS Kemi pelaavat Suomen cupin ottelun Junkohallissa.

Haastekampanjan tavoitteena on hoitaa seuran taloutta ja saada lisää ihmisiä paikan päälle seuraamaan otteluita. Jos 2000 kausikortin tavoite täyttyy, kausikorttimyynnistä tulee seuran kassaan vähintään 118 000 euroa.

–Pääkatsomoon oikeuttava yksittäinen lippu maksoi viime kaudella portilta ostettuna 20 euroa ja muulle alueelle 15 euroa. 59 euron kausikortti on niin sanottu aluekortti. Myymme samanaikaisesti myös normaalihintaisia kausikortteja pääkatsomoon, seurajohtaja Arto Hakala kertoo.

Paikkanumeroidun pääkatsomopaikan normaalihintainen kausikortti maksaa 200 euroa. Rantakatsomosta pääsee seuraamaan kauden pelit 150 eurolla.

–Jos joku on jo hankkinut kausikortin, hänellä on oikeus lunastaa yksi lisäkortti tai pyytää hintojen välinen erotus takaisin. Luonnollisesti toivomme, että kortin hankkineet ottavat yhden lisäkortin. Mitä enemmän kentän reunalla on porukkaa, sitä parempi on tunnelma niin katsomossa kuin pelikentälläkin. On aivan erilaista pelata 600:n tai 2000 katsojan edessä, Hakala sanoo.

Viime kaudella PS Kemi myi 600 kausikorttia. Luvussa ovat mukana myös yrityskortit.

Asiakas voi osallistua kampanjaan PS Kemin verkkosivuilla www.pskemi.fi, sähköpostitse kausarihaaste@kemikings.fi, PS Kemin toimistolla (Valtakatu 19) tai Cafe Lainessa (Kemin Uimahalli). Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.

Kausikorttihaasteessaan RoPS lupautui myymään kausikortin 59 eurolla, jos siihen saadaan 3000 ostolupausta. Tavallisesti kausikortin hinta aurinkokatsomoon on 185 euroa ja pääkatsomoon 225 euroa. RoPS sai myytyä omassa kampanjassaan 3660 kausikorttia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös