Jälkipuinti: Ranua ei saanut pandoja mat­kai­lun ve­to­nau­loik­si, mikä oli lopulta onni

Kolumni: Ruot­sa­lais­nei­ti auttoi ym­mär­tä­mään pa­rem­min ko­ti­kau­pun­kia­ni Ro­va­nie­meä

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Louk­kaan­tu­mi­set ovat na­ker­ta­neet Arctic Volleyn tap­pio­put­keen – Lii­gaP­lo­ki kävi ha­ke­mas­sa pisteet na­pa­pii­ril­tä uk­rai­na­lais­voi­min

"Meillä ei todellakaan ole hyvä ajat tällä hetkellä."

Arctic Volley Rovaniemi on luiskahtanut alkukauden hyvältä radalta tappiokierteeseen lentopallon naisten mestaruusliigassa. Kolmas perättäinen häviö kirjattiin keskiviikkoiltana, kun LiigaPloki Pihtiputaalta haki täydet pinnat erävoitoin 0-3 (21-25, 20-25, 22-25).

Kotijoukkuetta on nakertanut viime pelit seitsikon hajoaminen loukkaantumisten takia. Passari Roosa Rautio potee nilkkavammaansa vielä lähiviikot, tärkeä yleispelaaja Megan Vander Meer ei pysty hyppäämään, australialainen sentteri Kara Inskip potee yhä rannemurtumaa ja Nelli Rantanen tuli keskiviikon peliin useamman päivän vatsataudin jälkeen. Van der Meer ja Inskip pukivat otteluun, mutta kentälle ei ollut asiaa.

Valmennus luonnollisesti täytti puuttuvat palat vaihtopelaajilla, mutta fakta on ettei kakkoskuusikolla liigapisteitä napsita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.