työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Lop­pu­vat­ko kädet jo kesken? – Tattien il­mes­ty­mi­nen Ete­lä-Lap­piin panee hillan ja mus­ti­kan ke­rää­jät te­ke­mään ar­vo­va­lin­to­ja



Herkkutatteja nousee jo Etelä-Lapissa. Sienet kelpaavat kulinaristeille. Kokki Valtteri Huttunen valmisti savustettua tattikreemiä poron paahtopaistin kanssa tarjoiltavaksi Rovaniemen ulkoministerikokouksessa keväällä 2019.
Herkkutatteja nousee jo Etelä-Lapissa. Sienet kelpaavat kulinaristeille. Kokki Valtteri Huttunen valmisti savustettua tattikreemiä poron paahtopaistin kanssa tarjoiltavaksi Rovaniemen ulkoministerikokouksessa keväällä 2019.
Kuva: Jussi Leinonen

Hillasuot pursuavat oranssia kultaa ja mustikkaa on kypsinä sinisinä mattoina jo ainakin Etelä-Lapin aurinkoisilla vaaroilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.