Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Levillä neljän kuplan maail­man­cup - Kil­pai­lun­joh­ta­ja Petri Tuo­mi­kos­ki ei uskalla sanoa, milloin kisa voidaan ju­lis­taa var­mak­si: "Kaikki ei ole meidän kä­sis­sä"

Kittilän Levillä on pistetty kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että alppihiihdon maailmancupin naisten pujotteluavaus pystytään järjestämään suunnitellusti 21.-22. marraskuuta. Kuukausi ennen h-hetkeä kaikki näyttää lupaavalta, mutta mahdollisia muuttujia on palapelissä vielä paljon.

– Kuukauden kuluttua tilanne voi olla ihan toinen. Vaihtoehtoja on vielä turhan paljon, huokaisee maailmancupin kilpailunjohtajana vuodesta 2010 toiminut Petri Tuomikoski.

Levin maailmancupin kohdalla on usein puhuttu lumesta ja joskus sen puutteesta. Säilölumiratkaisujen myötä tämä aihe on siirtynyt jo taka-alalle. Lumesta tapahtuman järjestäminen ei jää kiinni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.