Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Levillä jat­ke­taan maail­man­cu­pia ilman miehiä – tyr­kyl­lä olisi paikka Eu­roop­pa cupiin

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on runnonut kasaan ensi kauden maailmancupin kalentereita. Alppihiihdon tuore kalenteri kertoo, että Kittilän Levillä lasketaan pujotteluavaus 19.-20. marraskuuta.

Suomessa eläteltiin toivoa myös miesten paluusta Leville, mutta se ei toteutunut. Maailmancupin pisteistä laskevat parin viime vuoden tapaan ainoastaan naiset.

Kalanterin valmistuminen venyi normaalin pitemmälle. Levin maailmancupin kilpailunjohtaja Petri Tuomikoski näki taustalla FIS:n uuden puheenjohtajan, ruotsalainen Johan Eliaschin halun ravistella pitkiä perinteitä. Paljon muutoksia ei tullut, mutta alkukausi tiivistyi aiemmasta.

Maailmancup starttaa perinteisesti Itävallan Söldenin suurpujotteluilla 22.-23.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.