Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lei­jo­nien luot­to­puo­lus­ta­jan yk­kös­ket­ju kasassa – Atte Oh­ta­maan ikävä hel­pot­tui, kun hän sai per­heen­sä paikan päälle en­sim­mäi­sen ki­sa­vii­kon ajaksi: "Ei ole täyttä elämää, jos eläi­sim­me eril­lään"

Pitkä MM-turnausprojekti vaatii maajoukkuepelaajien kotijoukoilta tarkkaa suunnittelua, jotta arki pyörii.

Halauksiin latautuu maanantaiaamuna suurta rakkautta ja lämpöä, kun Atte Ohtamaa kaappaa tamperelaisen hotellin aulassa tyttärensä Alinan ja Lilianin syleilyynsä. Lähdön hetki on aina haikea – ja varsinkin nyt, kun ekaluokkalainen Alina juhlii 8-vuotissyntymäpäiväänsä.

Hymyt ovat silti herkässä, sillä perhe on saanut viettää vielä aamun yhdessä. Reipas päivänsankari vakuuttaa, että lahjat ovat olleet "hyviä".

Kello 10.02 tytöt ja heidän Ida-äitinsä suuntaavat Tampereella vietetyn MM-kisojen avausviikon jälkeen junalla takaisin Ouluun. Isä-Atte puolestaan jää kisakaupunkiin jatkamaan kultajahtia yhtenä Leijonien luottopuolustajista.

Asetelmaan tiivistyy paljon ammattiurheilijan elämän siitä puolesta, jota suuri yleisö ei näe ja jonne median kamerat sekä nauhurit eivät ulotu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.