Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Leh­to­set pit­käl­lä pes­til­lä Arctic Volleyn töihin – Jukka Leh­to­nen on ma­ri­noi­tu­nut len­to­pal­lo­am­mat­ti­lai­sek­si niin kan­sal­li­sel­la kuin kan­sain­vä­li­sel­lä pe­laa­ja- ja val­men­ta­ja­ural­la

Arctic Volley Rovaniemi aloitti nopeasti valmentajarekrytoinnit, vaikka paikka ensi kauden lentopallon naisten Mestaruusliigaan on vielä liigakarsinnan takana. ArVo tiedotti maanantaina, että edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu 41-vuotias Jukka Lehtonen ja joukkueen fysiikkavalmentajaksi palkattiin hänen puolisonsa Johanna Lehtonen.

Lehtosen pesti on sopimuksessa määritelty kolmen vuoden mittaiseksi sekä optio vielä kahdelle lisävuodelle. Hän tulee toimimaan myös seuran valmennuspäällikkönä.

Jukka Lehtonen on pitkäaikainen lentopalloammattilainen niin pelaajana kuin valmentajana. Hän pelasi miesten A-maajoukkueessa 11 vuoden ajan ja toimi kaksi kautta myös joukkueen kapteenina. Lehtonen on pelannut maailmaanliigaa, MM-kisat vuonna 2014 sekä EM-kisat vuosina 2009, 2011, 2013 sekä 2015.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.