Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Laura Hie­ta­rin­ta ja Sofia Cos­tou­las Wimb­le­do­nin tyt­tö­jen ne­lin­pe­li­fi­naa­liin

Suomen Laura Hietaranta, 17, ja belgialainen Sofia Costoulas, 16, etenivät upeasti tyttöjen nelinpelin loppuotteluun Wimbledonissa. Kaksikko kohtaa sunnuntain finaalissa ykköseksi sijoitetut Kristina Dmitrukin (Valko-Venäjä) ja Diana Shnaiderin (Venäjä).

Sijoittamattomat Hietaranta ja Costoulas kohtasivat neljän parhaan parin joukossa toiseksi sijoitetut Linda Fruhvirtovan (Tshekki) ja Polina Kudermetovan (Venäjä). Molemmat parit olivat aiemmilla kierroksilla venyneet kahdesti voittoon kolmen erän kautta.

Myös välierästä muodostui kolmen erän taisto. Avauserää hallitsivat Fruhvirtova/Kudermetova ja he veivät sen kahden murron turvin 6-2. Toisessa erässä kuskin paikalla olivat puolestaan Hietaranta/Costoulas, jotka niin ikään veivät erän 6-2.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.