työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Lat­via­lai­nen Guntis Atars Pe­run­gan Poikien pää­val­men­ta­jak­si – ”Viime kauden jouk­kuees­ta ar­viol­ta 3–5 pe­laa­jaa jatkaa meil­lä.”

Vuosituhannen vaihteessa Keski-Savon Paterissa ja Saimaa Volleyssa pelannut ja valmentanut latvialainen Guntis Atars palaa Suomeen ja ottaa kontolleen Team Lakkapään nimellä lentopallon Mestaruusliigassa viime kaudet esiintyneen Perungan Poikien päävalmentajan tehtävät.

– Minulla on Suomesta pelkästään hyviä muistoja – siellä on paljon ystäviä ja entisiä pelikavereita. Työskentelin neljä vuotta Avo Keelin (WoVon uusi päävalmentaja) kanssa Latvian maajoukkueessa, joten on mukava tulla yhdessä Rovaniemelle – ja asuuhan siellä myös Normunds Veinbergs, Atars innostuu.

Rovaniemeläisseura ja Atars ovat allekirjoittaneet tulevan kauden kattavan päävalmentajasopimuksen. Näin hondurasilaisen Luis Alberto Salgadon visiitti napapiirille jäi vajaan vuoden mittaiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.