Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Lap­pi­lais­seu­ro­jen kus­keil­la tuhti ote mes­ta­ruuk­sis­ta - fi­naa­lit Pal­ja­kas­sa

Aki Pihlaja voi sinetöidä kultansa jo lauantaina. Joona Karjalainen, Taru Kylmälä ja Oscar Nikula muut mestarikandidaatit.

Moottorikelkkailun snowcrossin Suomen mestaruuskausi huipentuu viikonloppuna, kun Paljakassa järjestetään kaksi viimeistä osakilpailua. Pro-luokan titteli on Aki Pihlajan hyppysissä, Pro Liteä johtaa Joona Karjalainen, Taru Kylmälä on naisten ja Oscar Nikula junioreiden SM-sarjan kärjessä.

Amerikan ammattilaisradoilta täksi talveksi kotimaan hangille siirtynyt rovaniemeläinen Aki Pihlaja on hallinnut Pro-luokan SM-kautta suvereenisti. Lapin Moottorikelkkailijoiden edustaja johtaa sarjaa maksimipistein, kun takana on viisi osakilpailua. Pihlaja voi sinetöidä Suomen mestaruutensa jo lauantaisessa osakilpailussa, vaikka Paljakan viikonlopun kumpanakin päivänä on jaossa pisteitä.

Pihlaja on voittanut urallaan useita Suomen mestaruuksia, Euroopan mestaruuden ja neljä MM-mitalia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.