Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Lap­pi­lai­sil­le mi­ta­li­suo­ra hiih­to­suun­nis­tuk­sen SM-sprin­tis­sä

Hiihtosuunnistuksen SM-mitaleista taisteltiin Valkeakosken Korkeakankaan hiihtokeskuksessa. Aamupäivän karsinnat kilpailtiin maaston alaosissa, mutta finaalissa kilpailijoita odotti kunnon korkeuserot ja vaativat rinnesyheriköt.

Naisten SM-kultaan suunnisti odotetusti Salla Koskela, joka kantaa Keminmaan MM-kotikisoissa suurimmat menestyspaineet. Kaisa Klemettinen ja Mervi Pesu ottivat himmeämmät mitalit.

Lappilaisittain Ounasvaaran Hiihtoseuran Sanni Oikkonen eteni urilla hienosti niin aamun karsinnassa kuin iltapäivän finaalissakin. Kauden ensimmäisistä hiihtosuunnistuskisoista ampumahiihtoa päälajinaan pitävä Oikkonen sai kotiin viemisiksi plaketin viidennestä sijastaan.

– Oli mukava käydä kisailemassa ilman paineita, kun ampumahiihtokisoissa paineita ammunnan onnistumisesta on ollut välillä liikaakin, silmin nähden sijoitukseen tyytyväinen Oikkonen kertoi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi